DVD Select
Image default
Woningen

Ramen bestellen

Ingebouwde jaloezieën.
Klanten kiezen steeds vaker voor warme, geluidsisolerende, goedkope en esthetische PVC-ramen. Deze betrouwbare en duurzame constructies sieren raamopeningen in 82% van de huizen en gebouwen, omdat plastic systemen, in tegenstelling tot houten systemen, zo gemakkelijk mogelijk te onderhouden zijn, geen jaarlijkse reconstructie vereisen, niet vervormen door temperatuurveranderingen en zich niet lenen voor het weer verandert.

Maar dankzij moderne technologieën kunnen kunststof ramen ook een bredere functionaliteit hebben.

Op dit moment is om technische redenen de productie van dubbele beglazing met ingebouwde zonwering stopgezet.

Hoe maak je een PVC-raam zo functioneel mogelijk?
Door een kunststof constructie te kiezen, wil de consument het meest comfortabele en nuttige raamsysteem in gebruik kopen. Geeft de voorkeur aan hoge warmte- en geluidsisolerende eigenschappen, bescherming tegen atmosferische belastingen, uitstekende esthetische gegevens. Maar kent hij alle nuttige toevoegingen die de prestaties van PVC-ramen aanzienlijk kunnen verbeteren? Dit gaat over:

klimaatbeheersing – een systeem waardoor afgedichte constructies kunnen “ademen”;
klamboe – betrouwbare bescherming tegen insecten en muggen;
meerlagige glaseenheid – biedt 100% bescherming tegen lawaai van de straat;
gepantserde bril – biedt hoogwaardige bescherming tegen inbraak en penetratie;
zelfreinigende coating – het voorkomen van de opeenhoping van stof en vuil op het glas, aangebracht op het oppervlak vanaf de straatkant als het regelmatig reinigen van ramen moeilijk is;
gordijnen en jaloezieën – producten die beschermen tegen hitte, nieuwsgierige blikken en zonlicht, die in de glazen eenheid kunnen worden geïnstalleerd.
Omdat de jaloezieën zijn ingebouwd, is het de moeite waard om meer in detail te praten.

Wat zijn ingebouwde jaloezieën? Zijn ze nodig?
Dit zijn gewone zonweringsproducten die worden gebruikt om raamopeningen te versieren, maar alleen tussen de beglazingen in een dubbelglas-unit. Het is handiger om horizontale producten in te bouwen. Ze zien er harmonieus en traditioneel uit, waardoor u elke minimalistische stijl van het interieur kunt benadrukken – om er wat stijlvolle pit aan te geven.

 

Mooie horizontale jaloezieën zijn niet alleen de individualiteit van de interieuroplossing, maar ook:

zon bescherming;
een barrière voor het binnendringen van warmte in de kamer;
bescherming van meubels en stoffering tegen burn-out;
betrouwbaar verbergen van de binnenruimte voor nieuwsgierige blikken.
Maar het belangrijkste voordeel van een dergelijke blinde bevestiging (in een raam met dubbele beglazing) is het minimale onderhoud van het decoratieve onderdeel en de duurzaamheid ervan. Jaloezieën kleven niet aan voorwerpen en dingen, interfereren niet tijdens het gebruik, raken niet verstrikt of breken niet af.

Om horizontale “gordijnen” in de glazen eenheid te installeren, is een extra zak voorzien. Het is volledig afgedicht om condensatie te voorkomen. De aanwezigheid van een speciale zak heeft op geen enkele manier invloed op de prestaties van de structuur en daarom kunnen ingebouwde jaloezieën op elke PVC-structuur worden geïnstalleerd.

Is het mogelijk om de jaloezieën die in het raam zijn ingebouwd te bedienen?
Ja dat kan. Het nieuwe type jaloezieën gaat (naar keuze) uit van de aanwezigheid van de volgende soorten controlesystemen:

Met een draaiknop. Het wordt nu beschouwd als de minst comfortabele manier om de jaloezieën omhoog of omlaag te bewegen. Met het handvat kunt u alleen de hellingshoek van de platen wijzigen, waardoor het verhogen of verlagen van het product niet mogelijk is.
Door middel van een magneet. Het voor de hand liggende voordeel van het systeem is de eenvoud van ontwerp. Het is niet nodig om extra mechanismen te monteren. Met de magnetische speciale handgreep kunt u eenvoudig de kanteling van de platen en de hefhoogte regelen.
Rol. In het profiel van het PVC-raam is een speciaal mechanisme ingebouwd, bestaande uit een koord en een rol. Door het koord op de rol te draaien, kunt u de hefhoogte van de producten regelen.
Elektronisch. De handigste en meest praktische manier om de jaloezieën te bedienen is het handmatig optillen en optillen van producten met een afstandsbediening. Het bedieningsmechanisme is in het profiel geïnstalleerd – onzichtbaar.

Toepassingsgebied voor ingebouwde jaloezieën
Dit principe van het installeren van jaloezieën op ramen is het meest kosteneffectief om te gebruiken bij de productie en waar een betrouwbare bescherming van het interieur tegen helder en brandend zonlicht vereist is. Vaak worden ingebouwde jaloezieën gecombineerd met de energiebesparende functies van een glazen unit, waardoor het zonwerend effect van de gehele raamconstructie wordt versterkt. Het is gunstig om deze installatiemethode te gebruiken op PVC-ramen in landhuizen en kantoren, privéwoningen en gemeentelijke gebouwen. En met de komst van de mogelijkheid om jaloezieën te maken met de hoogste decoratieve kwaliteiten, zullen dergelijke dubbele beglazing er geweldig uitzien in appartementen.

 

Ramen bestellen

Raam Laten Plaatsen

https://offerte-pvc-ramen-deuren-glazen-schuif.be/0134-pvc-ramen-prijzen.html