DVD Select
Image default
Beauty en verzorging

Vele dames gaan hierheen wanneer ze hun haar willen laten knippen

Bent u op zoek naar een erkende kapsalon waar het knippen van dames een expertise is? Hair by Louella in Clinge, vlak bij Terneuzen, helpt u verder. Deze kapsters zetten ontwikkeling en klantvriendelijkheid voorop, waardoor u altijd met de mooiste kapsels weer naar buiten wandelt. Zij knippen niet alleen dames, maar ook heren en kinderen. Iedereen is welkom! Het is echter wel zo dat hun expertise op dames ligt, dus als u eens wat anders wilt dan wat u altijd heeft, schakelt u zeker eens de hulp in van deze kapsters.

De mooiste resultaten voor de vriendelijkste prijsjes

Of u nu alleen de puntjes eraf wilt laten knippen, of dat u een compleet nieuwe coupe voor dames wilt: de kapsters van Hair by Louella in Clinge weten wat ze doen en hebben een passie voor knippen. Dit doen ze daarbij ook nog eens voor vriendelijke prijzen, zodat iedereen met ieder budget in de kapsalon terecht kan. De producten die ze bij het knippen en kleuren onder andere gebruiken, zijn:

  • Nabé natuurlijke haarkleuring
  • Schwarzkopf haarkleuring
  • Kérastase Professional
  • Sebastian Professional

Dit zijn allemaal professionele producten van hoogwaardige kwaliteit. Uw haar krijgt dus alleen het beste van het beste zodat het verzorgd is en er stijlvol uitziet.

Uw bruidskapsel tot in de puntjes gestyled voor een onvergetelijke look

Gaat u binnenkort trouwen en bent u nog op zoek naar een kapsalon die dames kan knippen en van een prachtige kapsel kan voorzien? Hair by Louella is dé specialist op het gebied van bruidskapsels en -make-up. In Zeeland hebben ze al meerdere bruidskapsels mogen maken en de kapsters nemen dus ook graag de tijd voor u op uw grote dag. U loopt pas naar uw aanstaande man of vrouw wanneer u geheel tevreden bent over uw look! Heeft u vragen of wilt u direct een afspraak maken? Dit doet u eenvoudig online of door te bellen.

https://www.hairbylouella.nl/